Tuesday, March 2, 2021

Studio Psikoterapie - Irena Hysenaj : Crregullimi i Personalitetit BORDER-LINE (KUFITAR)

Studio Psikoterapie - Irena Hysenaj : Crregullimi i Personalitetit BORDER-LINE (KUFITAR):   Ndjenja kronike e boshit;    Emocionet e pështjelluara;   Humori i paqëndrueshëm ; Sjellje impulsive dhe agresive;   Marredhenie s...

No comments:

Post a Comment