Sunday, January 19, 2014

Trajnim ne Grup


Njohja e vetes behet nje pjese shume e rendesishme e punes se psikologut.
Analiza ne grup qe organizon Instituti Afred Adler jep nje mundesi cdo psikologu ne formim te filloje “ te ballafaqohet me veten”, fale marredhenies nderpersonale dhe dinamikes se grupit. Ky eshte nje fillim i “udhetimit” drejt analizes personale .
Per me teper informacion mund te na na kontakoni ne
adresen mail: institutiadler@yahoo.com ose nr. tel : 069 6759460
 1 comment:

  1. Dua të falënderoj Nënën Ellen që e ktheu të dashurin tim me magjitë e saj të dashurisë. Murseli më ndau katër muaj më parë pa asnjë arsye, u përpoqa të arsyetoja me të, por ai më mbylli plotësisht. E doja aq shumë sa nuk munda të bëja asgjë ndërsa ai u largua, qava dhe u bëra një hije e vetes. Por gjithçka ndryshoi dy javë më parë, kur pashë një koment se si Nënë Ellen i ndihmon njerëzit me çështjet e marrëdhënieve dhe martesës, e kontaktova dhe jam i lumtur që e bëra sepse tani i dashuri im është kthyer dhe ai më do edhe më shumë, më premtuar kurrë për të më lënduar sërish. Faleminderit Nënë Ellen për ndihmën tuaj, ju jeni më e mira. Për shikuesit atje që kanë nevojë për ndihmë për marrëdhënien ose martesën e tyre, ju lë me informacionin e kontaktit të Nënës Ellen. Dërgo email ellenspellcaster@gmail.com
    WhatsApp+2349074881616

    ReplyDelete