Prezantohem          IRENA   HYSENAJ

                    Psikoterapiste Psikodinamike
                      Certifikata Europiane e Psikoterapise
                   mail: irenapsy@yahoo.it
                        cel: 069 6759460
                               http://www.europsyche.org/ecp/408483/hysenaj-irena 
                       http://www.psikologe-psikoterapiste.com/  Jam diplomuar ne Psikologji Klinike dhe specializuar ne Psikoterapi Psikodinamike prane Shkolles Adleriane te Psikoterapise te Institutit Alfred Adler te Milano (Itali).

Jam Presidente e Institutit te Psikologjise Individuale Adler  i cili ka qellim te ofroje kurse specializimi ne psikologji klinike dhe synon te hape Shkollen e Psikoterapise ;

Jam Anetare e Urdherit te Psikologeve e Psikoterapisteve  te Lombardise (Itali) www.opl.it me nr. 03/11096;

Jam anetare e S.I.P.I. (Società Italiana Psicologia Individuale);

Ushtroj rolin e Pedagoges ne lendet e psikologjise klinike dhe psikoterapi ;

 Jam specializuar ne psikodiagnoze per moshen e rritur;

Pervec kures se Nevrozave ( ankthit, atakut te panikut, fobive, crregullimeve te te 
ushqyerit,  varesive nga substancat.. etj);  Crregullimeve te Personalitetit

Kam eksperiece edhe ne kuren e varesise nga alkoli dhe kuren per mireqenien e gruas e 
  te familjes: eksperienca te ndertuara prane klinikes per alkoliste dhe konsultores familjare 
ne Milano (Itali);

Kam nje eksperience disa vjecare ne ndermjetesimin familjar e kultural;

Eksperienca ime me orjenton kryesisht ne mbeshtetjen psikologjike e psikoterapeutike te moshes se rritur dhe adoleshences;

Orjentimi im (Adlerian) i jep rendesi te vecante edukimit ne formimin e personalitetit te nje individi dhe parandalimit te predispozitave patologjike ambjentale : familja e shkolla.


              Ne kete drejtim ofroj konsulence e supervizim per mesuesit dhe prindet!


               
                   
*    

*     

      

                

5 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. Urime Irena! Je profesioniste!

  ReplyDelete
 3. Pershendetje dktrsh, gezohem per shkollimin dhe pervojen tuaj, duket qe jeni shume e zonja ne profesion, urime dhe suksese te metejshme. Si mund te kontaktojme, apo vetem nga tlf?

  ReplyDelete
 4. Pershedetje a kryeni therapi ne group

  ReplyDelete